Povestea Alexandrei !! Fetita noastra a implinit deja 10 ani !!!

Probabil ca ati citit deja povestea Alexutei si stiti ca „ZANA” noastra este o fetita autista, care anul acesta a implinit ….10 ani!!!

Am revenit cu noutati si intai de toate trebuie sa multumim din suflet tuturor celor care au fost alaturi de fetita noastra si implicit si alaturi de noi. Desi am avut multe greutati si bariere de depasit, sa stiti ca suntem pe drumul cel bun! Si asta multumita voua, celor care v-ati alaturat luptei noastre si care nu ati considerat povestea Alexutei o cauza pierduta!

Am reusit in acest interval sa ii pregatim Alexutei un mediu propice de lucru, am renovat si am incercat sa dotam spatiul de lucru al Alexutei cat mai potrivit cu putinta!

De asemenea, trebuie sa stiti ca, Alexuta, care a recuperat bine pe comportament, acum lupta si pentru recuperarea limbajului ! De curand, ea a intrat intr-un program organizat in cadrul scolii pe care o frecventeaza si care se pare ca da rezultate, prin aplicarea unei metode compusa din cuvinte plus semne (folosite acolo unde sunt dificultati in comunicare). Beneficiul este ca Alexutei, in sfarsit, i se ofera posibilitatea de a se face inteleasa si astfel, ar putea sa se elibereze de starea de stress, pe care a acumulat-o datorita lipsei limbajului.

Totul depinde in acest moment de fondurile de care vom putea dispune pentru a continua acest program ! Pentru a putea vorbi de o reusita, avem nevoie de sustinere financiara necesara achitarii costurilor aferente unei evaluari si pentru stabilirea unei strategii, pe care o pot face doar tutori calificati din strainatate.

Timpul este cel mai mare adversar al nostru ! Mai tarziu, s-ar putea sa fie prea tarziu! Singura solutie este sa incercam sa strangem suma de bani necesara pentru a putea pleca cat mai repede la evaluare si pentru a continua terapia. Asa ca, ne indreptam inca o data spre toti oamenii de buna credinta, cu rugamintea rostita din partea noastra, a parintilor si cu cea spusa deocamdata doar din priviri din partea Alexutei de a ne sprijini in acest demers.

 

   NU UITATI! ALEXANDRA a inceput terapia la 7 ani cand nimeni nu credea ca se vor recupera prea multe … A facut efort sa invete… noi spune multe! Insa in comparatie cu ce face un copil de 10 ani…  e in continuare puţin! 

Iar cu cât timpul trece, cu atât acest copil va deveni o adolescenta! Si totul se va complica ! Multumim ca ascultati si intelegeti dorinta, disperarea, speranta, lupta noastra!! Sperăm ca  intr-o zi si Alexandra sa va spuna „multumesc” !

RO13RZBR0000060011831637 pt donatii in moneda EUR

RO78RZBR0000060011831631 pt donatii in moneda RON

deschise la Raiffeisen Bank SA – Agentia Grant

DENUMIRE ENTITATE NON PROFIT: ASOCIATIA INFANTIA

COD DE IDENTIFICARE FISCALA AL ENTITATII NON PROFIT: 25788487

Le multumim inca odata tuturor celor care au fost alaturi de fetita noastra, va dorim multa sanatate, sa aveti parte de sarbatori cu adevarat fericite si Dumnezeu sa va binecuvanteze!

 

 

One Response to Povestea Alexandrei !! Fetita noastra a implinit deja 10 ani !!!

  1. stresul!!!! spune:

    super!!!! sa-i ajute Dumnezeu si ei si oamenilor de bine care se gandesc la „ZANA” cea buna si nevinovata ! Mult succes!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: